HomeAlgemeen → Home

Home

Wil je rijles in een automaat volgen? Bij ons is dit mogelijk.

Heb je geen mogelijkheid om zelf te schakelen of wil je lekker ontspannen autorijden, een automaat bied genoeg mogelijkheden. Steeds meer auto's zijn voorzien van een automaat en in de toekomst zal dit steeds vaker voorkomen.

Met een automaat heb je alleen een gaspedaal en rem, een koppeling ontbreekt. Je hoeft niet te schakelen, zo kun je je goed concentreren op de weg en het verkeer.

We hebben moderne auto's voorzien van de nieuwste technieken.

 

  

De automaat uitvoering van een automaat heeft verschillende standen qua bediening. Zo is er de P stand die staat voor parkeren, de Reverse stand die staat voor achteruit rijden, dan is er nog de Neutral stand dat staat voor vrijstaand. De laatste schakeling is de D stand dat staat voor drive (vooruit rijden).
Automaat rijlessen worden door rijles-in-automaat gegeven in de regio Rotterdam. Naast Rotterdam lessen wij in de plaatsen Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Hoogvliet,

Het behalen van je rijbewijs is een van de momenten die je het meest bij blijft in je leven. Wil je gemak en snelheid van je rijlessen, maak dan gebruik van onze rijlessen in een automaat.
Wanneer je het rijbewijs heb gehaald, heb je meer vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt.

De rijlessen in automaat bieden wij als goedkoopste aan in de regio Rotterdam, je zult misschien denken, jullie bieden scherpe tarieven maar gaan dit dan niet ten koste van kwaliteit?
Dit is zeker niet het geval! Wij bieden degelijke auto's zoals de Toyota Aygo. Dit zijn kleine degelijke auto's waarmee je gemakkelijk je rijopleiding zult kunnen volgen.

De automaat rijlessen kun je op verschillende manieren volgen, zo kun je kiezen voor losse lessen op lespakketten. Bij bepaalde lespakketten zijn theorie en tussentijdse toets inbegrepen zo heb je dus nog meer voordeel op je rijlessen!

Naast de praktijklessen kun je bij rijles in automaat ook terecht voor theorieles. Theorieles wordt gegeven in een speciale lesruimte in Rotterdam. Het systeem is indentiek aan het CBR systeem waardoor je tijdens het examen niet voor verrassingen komt te staan. Het is aan te raden om de theorie direct te volgen naast je praktijkrijlessen, zo kan je de theorie dus naast je praktijk blijven volgen.

Waarom kiezen voor rijles in automaat Rotterdam?

  • Modernste lesauto's.
  • Vaste instructeurs.
  • Scherpste prijzen.
  • Instructeurs met al meer dan 25 jaar ervaring.
  • Direct persoonlijk contact na inschrijving.
  • Eigen theorieruimte voor het geven van theoriecursussen.

Externe links:

Rijles Overzicht | Rijscholen Overzicht


------
Terug