HomeAlgemeen → Rijbewijs B

Rijbewijs B

Wij bieden rijles aan in de modernste auto's voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid, stabiliteit en comfort. Hiermee kan je goed voorbereid beginnen met het halen van je rijbewijs B.

Pakketten

Wil je graag weten waar je aan toe bent en wil je niet voor onaangename verrassingen komen te staan? Bij Rijles-in-automaat.nl zijn we van mening dat het vooraf duidelijk moet zijn hoeveel de lessen kosten. Daarom bieden wij pakketten aan. Je kunt een pakket kiezen dat precies aansluit bij wat je nodig hebt. Een rijbewijs B pakket kan bestaan uit theorielessen, een theorieexamen, autorijlessen in een automaat en een praktijkexamen. Vooraf bekijken we samen welke samenstelling je nodig hebt. Zo weet je precies de kosten en kan je zorgenvrij beginnen met autorijles.

 rijles  

Kwaliteit

Bij rijles-in-automaat.nl vinden we het belangrijk dat je een goede rijopleiding kunt volgen om goed en veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Al onze instructeurs hebben veel ervaring in het geven van rijles en zijn erkend door het CBR (Centraal Bureau voor Rijvaardigheid). Door hun jarenlange ervaring kunnen ze jou goed begeleiden bij het volgen van rijles. Je kunt er dus gerust op zijn dat je een rijinstructeur toegewezen krijgt die goed bij jou past.

Procedure van Rijopleiding in Automaat

  1. Nadat je je hebt ingeschreven voor rijlessen in een automaat nemen wij telefonisch contact met je op. Vervolgens krijg je een instructeur die het best past bij het wensenpakket wat is aangegeven.
  2. De rijopleiding start met een vrijblijvende rijles test. Dit is een dubbele rijles van 2 x 50 minuten. Na de rijles test kunnen we globaal bepalen hoeveel lessen je nog nodig zal hebben.
  3. Na de rijtest bespreken we de uitslag en bepalen vervolgens welk pakket het best bij je past. Je kan daarbij kiezen uit een spoedpakket of rijlessen verspreid over enkele weken of maanden.
  4. Wij werken volgens een efficient lesplan, hierbij voorkom je dat je overbodig veel lessen krijgt.
  5. De laatste stap is het praktijkexamen, wij zorgen dat je goed voorbereid naar het praktijkexamen zult gaan en alle benodigde theorie en praktijk uitgebreid is doorgenomen.

   


------
Terug